Als lezer van NT bent u wellicht ook een fan van de Rotterdamse haven, maar eigenlijk (nog?) geen lid van de Havenvereniging. Dan is dit een mooi moment om kennis te maken. Het bekende concept van de tv College Tour, waar een spraakmakend persoon wordt ondervraagd door studenten, vullen wij in met een bijzondere gast uit de havenwereld: de directeur Marketing & Sales van ECT: Wando Boevé. En deze avond zetten wij voor geïnteresseerden de deur open om kennis te maken.

De Havenvereniging Rotterdam is al 77 jaar dé ontmoetingsplek voor professionals en particulieren met hart voor de haven. Wanneer u zich nu inschrijft voor de College Tour, bent u meteen lid tot het eind van het jaar. Dan bent u tevens verzekerd van een plek op hét havennetwerkevenement van het jaar: de Dag van de Haven, donderdag 8 december, in het Nieuwe Luxor. Bovendien staan er dit najaar nog meer excursies (onder andere DFDS) en een bezoek aan de havenvereniging-collega's in Antwerpen op ons programma danwel van de Jong Havenvereniging (tot 35 jaar). 

Aanmelden voor geïnteresseerden
Geen lid, en toch aanwezig zijn op maandag 10 oktober bij de College Tour? Dan verzoeken wij u via deze link in te schrijven als lid. Na ontvangst van de bevestiging met het wachtwoord, meldt u zich aan via Agenda waarna de factuur volgt. Dan zien we u graag binnenkort bij de fanclub van de Rotterdamse haven! 

Wando Boevé, al járen verbonden aan - intussen ook 50 jaar bestaande - ECT. Wie is toch Wando Boevé. Tijdens de College Tour vraagt onze voorzitter Kees Jan Rietveld hem aan de hand van prikkelende vragen over het reilen en zeilen van de containersector en de positie van ECT in Rotterdam. 

ECT is opgericht in 1966 en was de eerste containterterminal in Rotterdam. Intussen slaat het bedrijf zo'n 7 miljoen TEU per jaar over, verdeeld over 2 terminals op de Maasvlakte.

Piekpakketten, synchromodaliteit, congestie, spoor en vrachtwagens zonder chauffeur, concollega's en andere havens. Meer dan 30 jaar logistieke ervaring zal genoeg stof tot vertellen zijn. Natuurlijk is er ook ruimte om op vragen uit de zaal te reageren.
Kom naar onze 2e College Tour, en neem gerust een gast (of 2) mee. 

Programma
19.00 uur ontvangst met koffie/thee
19.30 uur aanvang programma
21.00 uur afsluiting en tijd voor de borrel en om te netwerken

 

Locatie
STC, Lloydzaal op de 13e verdieping
Lloydstraat 300, 3024 EA Rotterdam. 

 

Kosten en aanmelden
Leden betalen 10 euro, een introducé kost 15 euro.
Bedrijfsleden kunnen gratis deelnemen met 2 personen.
Lezers van NT betalen 25 euro, maar daar dat is dan inclusief het lidmaatschap (als werkend of jong lid) tot het eind van het jaar. 

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?