Leden

Werk je in de haven en wil je andere mensen ontmoeten die dat ook doen? Draag je onze mooie haven een warm hart toe en wil je die 40 km van de 2e Maasvlakte tot en met het centrum beter leren kennen?

Misschien heb je jarenlang in het Rotterdamse haven- en industriecomplex gewerkt, ben je nu met pensioen en heb je alle tijd om al die mooie bedrijven te bezoeken tijdens de excursies.

De Havenvereniging Rotterdam organiseert een reeks aan activiteiten, bijeenkomsten, lezingen en events toegespitst op de actualiteit en diverse doelgroepen van onze 'fanclub'.

Lid worden is erg eenvoudig via het inschrijfformulier. Voor slechts € 25,- per jaar ben je een heel kalenderjaar persoonlijk lid (werkend, gepensioneerd of student).
Per bedrijfsbezoek of excursie wordt vaak nog een bedrag van rond de tien euro gerekend om bijvoorbeeld het busvervoer te betalen.

Overigens kun je tot en met 35 jaar terecht bij de Jong Havenvereniging.

Bedrijfsleden
Het bedrijfslidmaatschap van de Havenvereniging Rotterdam kost € 225,- per (boek)jaar. Hiervoor kunnen 2 medewerkers van de betreffende onderneming kosteloos deelnemen aan de verenigingsactiviteiten. Daarnaast worden er ook specifieke activiteiten georganiseerd zoals het bedrijfsledenontbijt.

Eens van gedachte wisselen met een bestuurslid over het bedrijfslidmaatschap? Laat het ons dan weten via een e-mail of het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op.
Maar direct aanmelden als bedrijfslid, kan natuurlijk ook via deze link. U kunt dan tevens een 2e contactpersoon opgeven met een 'Persoonlijk account bedrijfslidmaatschap' die daardoor alle uitnodigingen ook direct ontvangt.

Welkom bij de Havenvereniging!