BESTUUR

Binnen onze dynamische vereniging gebeurt er veel. Het bestuur van Jong Havenvereniging bestaat uit een team van enthousiaste leden die jou graag meenemen in de fascinerende wereld van de Rotterdamse haven. Samen zorgen de bestuursleden ervoor dat jongeren zoals jij de grootste haven van Europa weten te vinden.

Zichtbaar zijn de netwerkborrels die wij organiseren en bedrijven in en om de haven die we bezoeken. Maar ook achter de schermen zijn we actief met het voorbereiden van studenten op een boeiende carrière in de haven, het begeleiden van maritieme en logistieke professionals om hun portskills te verbeteren, het onderhouden van onze relaties en organiseren van nieuwe kennissessies.

Het vernieuwde bestuur van Jong Havenvereniging is verdeeld in verschillende leeftijden en specialisaties. Wil jij weten wie wij zijn en wat wij voor jou als jong havenminnend Rotterdam kunnen betekenen? We stellen ons graag aan je voor!

Marit van Heugten, Voorzitter

Sinds mei 2019 is Marit toegevoegd aan het JHV bestuur, en oktober 2019 nam ze hier de voorzittershamer over. Marit is opgegroeid op de bodem van de Zuiderzee (Noordoostpolder), het water en de haven stromen dus door haar bloed. Een logische stap te vertrekken naar Rotterdam! Als projectmanager bij de Economic Development Board in de Drechtsteden is zij actief in het verbinden van bedrijven, onderwijs en overheid. Een bestuursfunctie bij JHV past daar perfect bij. Time flies, but you’re the pilot!

Rick Markestein, secretaris

Sinds oktober 2018 ontvangen leden van de Jong Havenvereniging e-mails van secretaris Rick. Ook houdt hij de ledenadministratie bij. Rick vindt het leuk deze mooie vereniging vooruit te helpen en zo bij te dragen aan een betere haven. Als Rick niet aan het werk is bij Tetrahedron BV als Design Engineer, dan zal hij met grote waarschijnlijkheid in de omgeving van een achtbaan zijn.

Niels de Leng, Evenementen

Twee jaar geleden kwam Niels in het bestuur van de Jong Havenvereniging als manusje van alles. Dit omdat hij het gaaf vindt impact te maken met een club gelijkgestemden. De mix aan beroepen en mensen zorgt dat hij iedere keer weer tot nieuwe inzichten komt. JHV verveelt nooit! Goede borrels organiseren? Dan ben je bij Niels aan het juiste adres. In het dagelijks leven is Niels Business Developer bij Social Brothers, waar hij bedrijven helpt innoveren op het gebied van IT.

Na jarenlang lid te zijn geweest van de Jong Havenvereniging is Lennart sinds oktober 2020 ook onderdeel van het bestuur. Hij is medeverantwoordelijk voor het organiseren van onze events. Het organiseren van events en het bij elkaar brengen van collega’s/branchegenoten is iets waar zijn hart echt sneller van gaat kloppen! Inmiddels is Lennart al een jaar of 7 in de haven te vinden. Lennart werkt als Business Manager Port & Maritime Services bij het Havenbedrijf Rotterdam. Vanuit deze rol werkt hij samen met alle nautische maritieme dienstverleners in de Rotterdamse haven. Lennart is een echt gezelschapsdier. Buiten werktijd brengt hij het liefst tijd door met vrienden, familie en zijn vriendin Iris waar hij samen mee woont in het centrum van de stad.

Sinds november 2019 is Zilla als penningmeester actief in het bestuur van de Jong Havenvereniging. Verder is Zilla werkzaam als Financial Controller bij Vopak, waarbij zij zich onder andere bezig houdt met de financiële rapportages van Noord-Amerika. Ze is geboren en opgegroeid in Rotterdam en het was dan ook een leuke stap om op deze manier meer betrokken te zijn bij de Rotterdamse haven!

Lars Wijnhoven, Evenementen

Als student liep Lars zijn afstudeerstage bij Havenbedrijf Rotterdam dankzij het netwerk van JHV. Omdat de kansen die je krijgt in je leven er zijn om door te geven ging hij in het bestuur. In het bestuur houdt Lars zich bezig met communicatie en content creation. Daarmee verantwoordelijk voor de productie van Portcast! Lars werkt (uiteraard) in de haven, op een chartering kantoor. Hier maakt hij foto’s, video’s en radio. Een wijze les van Lars: ‘Je hoeft in je leven maar één ding te doen: jezelf vermaken. Dus doe vooral geen dingen die je niet leuk vind. Dan komt het allemaal wel goed!’

Hier komt de inhoud van de toggle

Binnenkort!

Marit van Heugten

Marit van Heugten

Voorzitter
Rick Markestein

Rick Markestein

Secretaris
Niels de Leng

Niels de Leng

Evenementen
Lennart Koudijzer

Lennart Koudijzer

Evenementen
Zilla van den Oord

Zilla van den Oord

Financiën
Nadiah Tent

Nadiah Tent

Communicatie
Lars Wijnhoven

Lars Wijnhoven

Communicatie
Anouk Henkelman

Anouk Henkelman

Evenementen