Welkom bij de Havenvereniging

De Havenvereniging Rotterdam is hét netwerk waar particulieren en professionals uit het Rotterdamse bedrijfsleven elkaar ontmoeten.

Kennis uitwisselen, netwerken en meer leren over de bedrijven die verbonden zijn aan de Rotterdamse haven is onze doelstelling. Daarmee geven we een actuele invulling aan het credo van de oprichters: “problemen van de haven bestuderen en kennis uitwisselen”.

Activiteiten

Ieder jaar stelt het bestuur met zorg een afwisselend en boeiend programma samen. Onze activiteiten zijn toegespitst op de actualiteit en diverse doelgroepen binnen onze mainport. Daarmee voorzien we in de groeiende behoefte aan netwerken, kennisoverdracht en werkbezoeken.

Zo biedt de Havenvereniging netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, college tours, de Dag van de Haven, Quick Port Scan en nog veel meer.

Onze vereniging kent diverse doelgroepen met op maat ingerichte programma’s en activiteiten. Het kan daarom voorkomen dat sommige onderdelen niet voor alle leden toegankelijk zijn.

Het jaarprogramma voor 2019 kun je hier dowloaden. Wij zien je graag bij onze bijeenkomsten. Alle activiteiten waar je je voor in kunt schrijven vind je onder Agenda.

Als bonus komen er wel eens extra excursies spontaan voorbij. Als lid ontvang je daar vanzelf de uitnodiging voor wanneer dat relevant voor je is.