Mededeling in verband met Coronavirus

Het coronavirus verrast ons en grijpt ons allemaal aan. De impact op onze haven en de mensen die actief zijn in onze haven is enorm. Het bestuur van de Havenvereniging leeft mee met de leden en alle havenliefhebbers die direct of indirect zijn getroffen door de situatie.

De havenvereniging sluit zich aan bij de maatregelen die zijn getroffen om het risico op verdere verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden. Dit betekent dat wij helaas genoodzaakt zijn tot nader order de geplande evenementen te annuleren.

Wij blijven bereikbaar en denken graag mee hoe het netwerk van de Havenvereniging kan helpen bij de uitdagingen waar we allemaal voor staan. Wil je jouw ervaringen delen in het netwerk, neem dan contact met ons op. Mooi als we elkaar kunnen helpen!

Zodra het sein weer op veilig staat, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om mooie evenementen te organiseren.

Wij hopen jullie gauw weer te zien in goede gezondheid!

Foto: Danny Cornelissen