8 mei 2019
Op de brug met Alphatron
Binnenvaart, zeevarend of superyacht ... de brug op zo'n schip bevat vaak apparatuur van Alphatron, gelegen onder aan de Van Brienenoordbrug. We gaan er een kijkje binnen nemen ...
Op de brug met Alphatron
22 mei 2019
Quick Port Scan
Een unieke introductiedag bestemd voor managers en directieleden die actief zijn in het regionale (haven) bedrijfsleven of bij overheidsdiensten en onderwijsinstellingen. Over industrie, logistiek en maritieme dienstverleners, Douane en Havenbedrijf.
Quick Port Scan
20 juni 2019
80e verjaardagsfeest Havenvereniging
In 2019 bestaat de Havenvereniging Rotterdam alweer 80 jaar. Dit lustrum gaan we gróóts vieren op de ss Rotterdam. Met historie, kennis en een heleboel lol. Hiep hiep hoera! Schrijf je snel in.
80e verjaardagsfeest Havenvereniging
2 oktober 2019
College Tour met Marjan van Loon
Bijzonder trots zijn wij dat we Shell's topvrouw Marjan van Loon op de College Tour bank bij Marja Walraven mogen ontvangen. Zet deze datum in de agenda en inschrijven kan ook al!
College Tour met Marjan van Loon