Schrijf je nu in voor de Dag van de Haven

woensdag 20 december 2023 start 16:00

Over drie weken is het zover: De Dag van de Haven 2023! De Havenvereniging Rotterdam, in samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, nodigt je hier graag voor uit.

De inschrijvingen voor dit havenevent van het jaar stromen binnen. Heb jij je nog niet aangemeld? Schrijf je dan alsnog in. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, dus wees er snel bij!

Het belooft een bijzonder programma met sprekers als Boudewijn Siemons (CEO a.i. en COO Havenbedrijf Rotterdam), Robert Simons (Wethouder Haven, Economie, Horeca en Bestuur bij Gemeente Rotterdam) en Berte Simons (Voorzitter Taskforce Negatieve Emissies). We kijken met elkaar terug op afgelopen jaar en vooruit naar de uitdagingen die ons als Rotterdamse haven te wachten staan. De rol die we daarin kunnen spelen op weg naar een duurzame toekomst staat deze dag centraal. En natuurlijk maken we ook het Jong Haventalent 2024 bekend!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in en om de haven van Rotterdam? Zorg dat je erbij bent tijdens de Dag van de Haven! Aanmelden kan via onderstaande link.

We zien je graag de 20e!

Locatie
Nieuwe Luxor
Posthumalaan 1
Rotterdam

Kaart wordt geladen...


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?