Bestuur

De Havenvereniging speelt sinds 1939 een bescheiden, doch belangrijke rol in de Rotterdamse haven. De destijds geformuleerde doelstelling is nog steeds actueel: “De vereniging stelt zich ten doel de problemen van de haven van Rotterdam te bestuderen en de kennis van de haven van Rotterdam te bevorderen”. Die doelstelling vraagt om een praktische invulling.

Tijdens de ALV op maandag 15 mei 2017 heeft Ronald Schinagl directeur van Van Oord Nederland de voorzittershamer overgenomen.

Het enthousiaste bestuur is zeer actief om interessante bijeenkomsten en excursies te organiseren. We spelen daar meer en meer in op actuele thema's. De 1.800 leden, zowel werkend in de haven, aanstormend talent of vroeger werkzaam, vragen om een afwisselend aanbod. De enorme diversiteit van alle leden maakt de vereniging extra boeiend!

Bestuursleden  2018
Korte biografie van de bestuursleden

Ronald Schinagl

Kees Jan Rietveld