Luid de zomer mee in tijdens de HavenBBQ

De zomer komt eraan en we kunnen niet wachten om dat te vieren met een heerlijke BBQ op één van onze favoriete dakterrassen! Prik jij op donderdag 4 juli ook een vorkje met ons mee? Geniet met de zon in je gezicht en een terras vol havenvrienden van een gezellige avond in onze mooie thuishaven.

En dit jaar is extra bijzonder want onze Havenvereniging bestaat maar liefst 85 jaar! Een fantastische mijlpaal die we graag samen met jullie vieren. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol plezier, lekker eten, live muziek en goed gezelschap.

Datum: Donderdag 4 juli 2024
Tijd: Vanaf 17:00 uur
Locatie: Stadsterras Binnenrotte, Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam

Inschrijven
Dit evenement is alleen voor leden. Kosten voor de ZomerBBQ bedragen €17,95 per persoon. Aanmelden kan via onderstaande link.

Sponsoring 
Naast deelname bieden we ook de mogelijkheid om het event te sponsoren, waarmee je je betrokkenheid bij onze vereniging toont en tegelijkertijd jouw bedrijf in de spotlight zet. We hebben een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Heb je vragen over de sponsorpakketten of ZomerBBQ? Stuur hiervoor een e-mail naar stuurlui@havenverenigingrotterdam.nl en we nemen direct contact met je op.

Laten we samen proosten op een prachtige zomer en nog vele jaren van de Havenvereniging Rotterdam.

Wij hopen jullie allemaal op 4 juli te zien!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?