In de Maritime Week organiseert Jong Havenvereniging samen met Youngship Rotterdam, Young RMSC en Young NMT een webinar over wat getalenteerde young professionals te bieden hebben aan het maritieme cluster en vice versa. Gedurende dit webinar zullen Jacob Andersen (Route & Managing Director bij DFDS Rotterdam), Anne Windfelt Trolle (Executive Director Employment Conditions, Recruitment & Training at Danish Shipowners' association) en het Jong Haventalent Koen Jellema (Business Manager Logistics at Port of Rotterdam) hun licht schijnen over de kansen en perspectieven die de jonge mensen in het maritieme cluster hebben. Ook zal er input gevraagd worden van jou, als jong talent!

Grote uitdaging in het Maritime Cluster blijft het aantrekken van jong talent. Wat maakt het nou zou interessant om voor de maritime sector te werken als young professionals? Wat zouden werkgevers kunnen doen om de sector aantrekkelijker te maken voor young professionals? De ontwikkeling van deze talenten kan soms voor een uitdaging zorgen, maar is essentieel om relevant te blijven.

In deze tijden wordt namelijk gekeken naar de nieuwe generatie om te komen met ideeën en oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Maar dit brengt ook een verantwoordelijkheid voor de leiders van vandaag om de jongere generatie te begeleiden in hun bedrijven en zo impact te kunnen maken.

Dit webinar wordt daarom georganiseerd samen met Youngship Rotterdam, Young RSMC en Young NMT. Vanuit de verschillende invalshoeken hopen we elkaar uit te kunnen dagen en inspireren om de Maritme sector nog aantrekkelijker te maken voor young professionals!

Moderator:

Nicholas Serritslev

Sprekers:

Jacob Andersen, Route & Managing Director at DFDS Rotterdam Agency
Anne Windfeldt Trolle, Executive Director Employment Conditions, Recruitment & Training at Danish Shipowners' association
Koen Jellema, Business Manager Logistics at Port of Rotterdam, Young Port Talent 2020

Wanneer en waar?

11 November 2020
Start van de livestream om 19:00

Voertaal:

Engels

Schrijf je nu in! De livestream zal plaatsvinden op YouTube, deelnemers zullen voor de start van het webinar een link ontvangen waar ze deel aan kunnen nemen.

Beschikbaarheid
Er zijn nog 46 beschikbare plaatsen.


Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?