De mooiste manier om de Rotterdamse haven te ontdekken: aan boord van het nostalgische zeilschip de Amazone. Heerlijk weer, de zilte lucht, een lekkere blauwe hap en volop havenpraat. Op donderdag 16 augustus vieren we de zomer met een borrel op deze imposante driemaster. Ga je met ons mee de haven in?

Programma
18:00 uur Ontvangst aan boord van de Amazone (Veerhaven Rotterdam)
18:30 uur Vaartocht door de Rotterdamse haven met dinerbuffet
20:00 uur Aanmeren in de Veerhaven en borrel 
21:30 uur Afsluiting

Locatie
De opstapplaats is in het "Pontegat", gelegen tussen Koninklijke Zeilvereniging "De Maas" en het Wereldmuseum. Om 18.30 uur gaan de trossen los, dus zorg dat je de boot niet mist! NB: Vergeet niet om op de dag zelf je ID mee te nemen.

Aanmelden
De inschrijving is inmiddels gesloten. Geen plek op de lijst? Meld je dan aan voor de wachtlijst en we nemen direct contact met je op zodra er een plekje vrijkomt. Stuur hiervoor een mail naar jong@havenverenigingrotterdam.nl. 

Heb je je aangemeld, maar kun je er onverwachts niet bij zijn? Geef dit dan bijtijds aan ons door, zodat wij jouw plekje nog aan iemand anders kunnen geven. Tot 48 uur van tevoren kun je je inschrijving via bovenstaand e-mailadres annuleren. Bij een latere afmelding of eventuele no show worden kosten √† ‚ā¨15,00 in rekening gebracht!¬†

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?