Helaas is deze excursie per 26 maart volgeboekt!

 

 

 

 

 

 

 

De werkende -, jonge - en bedrijfsleden zijn op woensdag 9 april welkom bij Maaskant Shipyards te Stellendam. Dit maritieme bedrijf uit de Damen familie is een belangrijke speler voor de visserijsector. Maar ook andere maritieme sectoren rekent zij tot haar klanten, zoals Kotug en het Havenbedrijf Rotterdam.

Naast de firma Maaskant maken wij ook kennis met de firma’s Padmos en Elektro Westhoeve die eveneens te vinden zijn op het bedrijfsterrein te Stellendam.
Padmos is al meer dan 80 jaar een begrip in de scheepsbouwwereld, voor het bouwen en onderhouden van visserijschepen, werkschepen, rijksvaartuigen en binnenvaartschepen.
Het bedrijf Elektro Westhoeve is een belangrijke speler voor de visserijsector die met haar innovatieve vistechniek de visserij verduurzaamt. Recent was dit nog onderwerp van debat in de Europese Commissie waarbij deze techniek wat meer ruimte krijgt voor verdere toepassing. 

Deze 3 bedrijven geven ons de gelegenheid om te laten zien met welke activiteiten zij bezig zijn en wat hun relatie is met de Rotterdamse haven. Vanwege de rondleiding is er plaats voor maximaal 40 deelnemers. 

Programma
15.00 uur inloop bij STC locatie Stellendam
15.30 uur start de rondleiding
Na de rondleiding presenteren de eerdergenoemde bedrijven zich en is er gelegenheid om vragen te stellen.
18.00 uur is het programma op de scheepswerf ten einde

Locatie en route
Omdat Stellendam op slechts 20 autominuten vanaf de A15/N15 bij Rozenburg ligt, kun je het beste met eigen vervoer naar dit bedrijf. Er wordt dus geen bus geregeld.

STC locatie Stellendam
Deltahaven 4
3251 LC Stellendam 

Aanmelden - niet meer mogelijk. VOL!
Aan deze excursie zijn GEEN kosten verbonden. Voor de borrel en eventueel een hapje eten zakken we af naar het visrestaurant dat er vlakbij ligt. De eigen bijdrage van slechts € 12,50 geldt alleen voor de maaltijd.
Graag wel aangeven, na het inloggen, in het aanmeldscherm of je voor vlees, vis of vegetarisch gaat, danwel andere dieetwensen hebt. Hierna volgt automatisch de factuur voor dit bedrag.   

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?