Een complete rondleiding op ons eigen cruiseschip dat aan de kade op Katendrecht ligt. Dít is de kans om bijna alles te zien van de grootste oceaanstomer ooit in Nederland gebouwd. Kom de glorieuze cruisetijden van deze 228 meter lange levende legende zelf ervaren!

Van het bovenste dek tot diep in de buik. Kijk over de monumentale boeg, zie de zware ankerlieren, kom op de torenhoge brug, in de kaartenkamer, de radiokamer en bekijk de originele kapiteinshut. De rondleiding gaat ook langs de authentieke ruimtes, naar het oude binnenzwembad, de machinekamer met de machtige stoomturbines en via smalle trappetjes naar het bezienswaardige ketelruim. Zie het manoeuvreerbord vol hendels en knoppen. Kijk waar de stokers en ketelbinkies sliepen. Bekijk ook de korte film in het Experience Center, waar u in enkele minuten een spannende reis van Rotterdam naar New York maakt. 

Programma
15:00-16:00 Ontvangst op de SS Rotterdam in de captains lounge.
                    Daar staat koffie of thee en taart voor ons klaar
16:00-17:30 Rondleiding “Rotterdam compleet” door de SS Rotterdam, mét gids.
                    We bekijken in twee groepen het schip
17:30           Einde Programma

Aanmelden
Deze rondleiding is voor de alle leden en kost (ook voor de introducé) per persoon €25,50. Aanmelden via de website door eerst in te loggen en daarna in te schrijven via deze pagina.

De SS Rotterdam is bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 77 brengt u van Metrostation Rijnhaven naar het schip (gaat om de 10 minuten). Met de eigen auto kunt bij de SS Rotterdam betaald parkeren (€3,-/uur of dagkaart €15,-).

Let op!  ï»¿De Rondleiding Compleet is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn.

Adres
3e Katendrechtsehoofd 25
Rotterdam Katendrecht 

Ship Ahoy!

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?