Hoe kun je young professionals blijven binden en boeien aan het mooie werk in de Rotterdamse haven?

Het Rotterdams Initiatief Sociale Innovatie, een samenwerking tussen Deltalinqs, vakbond CNV en Havenbedrijf Rotterdam, organiseert praktische werkbijeenkomsten om medewerkers en bedrijven hierbij te helpen. Jij en je collega’s zijn van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen!

Werken aan een aantrekkelijk werkklimaat voor jongeren
Wat vinden jongeren belangrijk in hun werk? En wat betekent dit voor hun begeleiding? Hoe kun je de verschillen tussen generaties op de werkvloer positief gebruiken en hoe zorg je voor een werkomgeving waarin jongeren zich goed kunnen ontwikkelen?

In deze praktische bijeenkomst ga jij samen met een grote groep young professionals, je collega's en andere bedrijven in en om de haven met deze vragen aan de slag. Neem ook je leidinggevende en HR manager mee om deze ochtend de discussie samen voort te zetten. De bijeenkomst wordt gehouden op:

  • Maandag 15 oktober bijeenkomst voor medewerkers en werkgevers gezamenlijk, van 9.00 tot 12.00 bij EIC in Rozenburg

Mensen maken het verschil: doe mee!
Jouw input bij deze vraagstukken -dus direct van de werkvloer- is van groot belang. Kom daarom op 15 oktober naar de bijeenkomst van RISI en laat je stem horen. Je kunt hiervoor ook collega’s binnen of buiten je eigen organisatie uitnodigen. Graag zelfs! Praat jij hier graag over mee? Meld je dan direct aan via de website van RISI!

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?