75 studenten nemen een kijkje in de keuken van de Rotterdamse haven. Want er valt een hoop werk te doen daar. Niet alleen op de kades, maar óók op het gebied van IT, marketing, transport en business development.

Rotterdam Port Intro verbindt HBO/WO studenten met Port Professionals. Zo krijgen studenten een goed beeld van het werkveld in de Rotterdamse haven én hebben bedrijven de kans om kennis te maken met jong talent.

De Rotterdam Port Intro koppelt jaarlijks 75 studenten, die één dag lang een 1-op-1 introductie krijgen bij een haven gerelateerd bedrijf in de regio Rotterdam en daardoor meer inzicht krijgen in de diversiteit van carrièrekansen in de Rotterdamse haven. Alle deelnemende studenten en Port Professionals sluiten gezamenlijk de dag af op een centrale locatie om ervaringen te delen en te netwerken.

We sluiten de dag af met een borrel, waar natuurljik ook JHV-ers van harte welkom zijn. In verband met een maximaal aantal gasten die avond, is aanmelden verplicht voor dit event. Dat kan via onderstaand aanmeldformulier.

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?