Tijdens Rotterdam Port Intro nemen studenten een kijkje in de keuken van de Rotterdamse haven. Want er valt een hoop werk te doen daar. Niet alleen op de kades, maar óók op het gebied van IT, marketing, transport en business development.

Rotterdam Port Intro verbindt HBO/WO studenten met Port Professionals. Zo krijgen studenten een goed beeld van het werkveld in de Rotterdamse haven én hebben bedrijven de kans om kennis te maken met jong talent.

Rotterdam Port Intro koppelt jaarlijks een groot aantal studenten, die één dag lang een 1-op-1 introductie krijgen bij een havengerelateerd bedrijf in de regio Rotterdam en daardoor meer inzicht krijgen in de diversiteit van carrièrekansen in de Rotterdamse haven. Alle deelnemende studenten en Port Professionals komen aan het eind van de dag op een centrale locatie samen om ervaringen te delen en te netwerken.

We sluiten de dag af met een borrel bij Portbase, waar natuurljik ook JHV-ers van harte welkom zijn. Dan worden tevens de finalisten van de verkiezing Jong Haventalent 2018 door onze Rotterdamse havenwethouder Adriaan Visser bekend gemaakt.

Maak kennis met andere (young) professionals tijdens de borrel van Rotterdam Port Intro, dé ontmoetingsplek voor havenambassadeurs en fans, en hoor als eerste wie er voor de titel Jong Haventalent 2018 doorgaan naar de finale! 

Wanneer: Donderdag 17 mei 2018
Waar: Portbase, Blaak 16 (etage 11), 3011 TA  Rotterdam
Tijd: 17.00 uur

Voor Rotterdam Port Intro moet je je aanmelden. Deelnemende studenten en bedrijven staan automatisch ook voor de borrel ingeschreven. Het aantal plaatsen voor de borrel is beperkt, dus zorg dat je niets mist en geef je vandaag nog op via onderstaande inschrijfmodule! 

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?