Dit is een echt JHV-event waarin kennis maken en kennis delen centraal staat. Natuurlijk volledig in het teken van de Rotterdamse haven.

De toekomst van de Rotterdamse haven wordt voor een groot gedeelte beinvloedt door politieke keuzes. Hoe zien politieke partijen de aanstaande energietransitie? En wordt de havenarbeider van de toekomst een robot?

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Nederland. Tijdens Portalx vragen we lokale politici aan de hand van verschillende stellingen naar hun toekomstvisie. Laat je daarom als maritieme young professional goed informeren zodat je 21 maart weet op wie je gaat stemmen!

De volgende partijen hebben hun aanwezigheid reeds toegezegd:

PvdA, D66, GroenLinks, VVD en SP

Dagvoorzitter Onno de Jong
Portalx zal ook dit jaar weer worden begeleid door dagvoorzitter Onno de Jong. En niet alleen de politici zullen zich mengen in het debat; ook het publiek wordt uitgedaagd om hen aan de tand te voelen: hoe haalbaar zijn de ideeën en wat zien ze wellicht over het hoofd?

Uiteraard wordt ook deze Portalx afgesloten met een borrel zodat we de discussies nog wat verder kunnen uitdiepen onder het genot van een biertje en een bitterbal.

Locatie: Boompjes Rotterdam (Boompjes 701)
Aanvang: 18:00 uur (voor een broodje wordt gezorgd)
Inschrijven is verplicht en kan via dit formulier op de website

NB: Heb je je ingeschreven en kun je onverhoopt toch niet? Laat dit dan alsjeblieft tijdig weten.

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?