De toekomst van de Rotterdamse Haven wordt voor een groot gedeelte beinvloedt door politieke keuzes. Wat betekent bijvoorbeeld het sluiten van kolencentrales voor de Rotterdamse Haven? En hoe denken de politieke partijen over de invloed van de EU?

Op 15 maart 2017 zijn de Tweede Kamerverkiezingen in Nederland. Tijdens Portalx vragen we kopstukken van politieke partijen aan de hand van verschillende stellingen naar hun mening, want...

Hoe zien politici de toekomst van de Rotterdamse Haven?

Portalx zal, onder leiding van dagvoorzitter Onno de Jong, bestaan uit een aantal pitches van (landelijke) politici. Hierna start de discussie! Aan de hand van scherpe vragen uit het publiek worden de politici uitgedaagd: hoe haalbaar zijn hun ideeën, wat zien ze over het hoofd? 

Je kunt in ieder geval pittige discussies verwachten met Mark Harbers (VVD), Martijn van Helvert (CDA) en Maya van der Steenhoven (Groenlinks). We verwachten dat ook PvdA en D66 aansluiten.

Uiteraard wordt ook deze Portalx afgesloten met een borrel zodat we de ontstane discussies nog wat verder kunnen uitdiepen onder het genot van een biertje. 

Nog geen lid van JHV?
Lid worden is simpel: schrijf je in en voor € 25 per jaar ben je al lid én je kunt je direct inschrijven voor Portalx! 

Locatie en aanvang
Hal 4
Watertorenweg 200, Rotterdam 

18:00 Inloop met soep en een broodje
19:00 Start Portalx

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?