3-daagse Minicruise met P&O Ferries naar Hull – UK City of Culture - met als hoogtepunt een exclusief optreden op zaterdagavond van “Dave van der Wal”

Inschepen: vrijdagavond 17 november 2017 (16.00-18.00 uur) P&O – Europoort
Ontschepen: zondagochtend 19 november 2017 (± 08.15 uur) P&O - Europoort

Dave van der Wal & Marianne van Gastel (EIC Mainport Rotterdam), organiseren samen een unieke en exclusieve short break naar de Britse havenstad Hull voor de fans van Dave, de gidsen van EIC Mainport Rotterdam, de leden van de Havenvereniging Rotterdam en voor een ieder die met ons mee wil.

Aan boord
U zult zich geen moment vervelen op ’s werelds grootste en meest luxueuze Cruiseferry. Eten, drinken, winkelen, of een gokje wagen in het casino, wandelend aan dek genieten van de frisse zeelucht. En in de Show Lounge, die zich over twee dekken uitstrekt, treden de hele avond live bands, zangers of zangeressen en cabaretiers op. Of bekijk de laatste nieuwe films in de bioscoop. Deze films zijn voor jong en oud. Er is echt zoveel te doen aan boord dat u vast net zoveel van de reis geniet als van uw bestemming.

Accommodatie
Tijdens de overtochten overnacht u comfortabel in uw eigen hut. De hutten zijn uitgerust met een eigen douche en toilet. Handdoeken en dekbedden (bedlinnen) zijn aanwezig en er is ook meer dan voldoende ruimte om uw kleding op te hangen/bergen. Tegen een kleine toeslag kunt u, op basis van beschikbaarheid, upgraden naar een hut met uitzicht op zee.

Eten & drinken
Volop keus in “The Kitchen”, het all-you-can-eat-buffetrestaurant, met gerechten uit de internationale keuken. U kunt zelf een keuze maken uit alle heerlijke gerechten. Of u graag iets pittigs of hartigs wil, iets vegetarisch of een lekker stukje vis, alles is mogelijk.
Samen met de geweldige selectie aan desserts heeft “The Kitchen” voor elke leeftijd en elke smaak wel een passend gerecht.

Hull
Na een gezellige avond en een goede nachtrust ontwaakt u op zaterdagmorgen om 07.00 uur in Hull. Na het ontbijt aan boord vertrekt de bus richting Hull.

Download hier het hele reisprogramma en het aanmeldingsformulier dat u ondertekend terugstuurt naar: 

Marianne van Gastel - Driesprong
p/a EIC Mainport Rotterdam
Postbus 1254
3180 AG ROZENBURG
Telefoonnummer: 0181-296029 (tijdens kantooruren) of per e-mail:
m.vangastel@eic-mainport.nl

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?