De wereld draait soms zo hard, dat het soms lastig is om alles bij te houden. Vooral de ontwikkelingen in de haven snellen vooruit. Omdat Jong Havenvereniging er ook is, om ervoor te zorgen dat jouw kennis op peil blijft, organiseren we op 16 april een nieuwe Masterclass in samenwerking met STC-Group.

Het onderwerp van deze Masterclass is:
Port Innovation - ‘Everything is Connected: the Internet of Things’

Supply chain visibility, ofwel transparantie in de keten, is de heilige graal in de logistiek. Al sinds de komst van internet hebben softwarebedrijven de ene innovatie na de andere geïntroduceerd als de ‘next best thing’ om goederenstromen zo optimaal mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen: transportplanning, real-time optimalisatie software, transport- en warehouse management systemen, en nu dus de ‘internet of things’. Wat maakt deze technologie zo anders dan en waarom kunnen transportbedrijven het zich niet veroorloven deze innovatie aan zich voorbij te laten gaan?

Sprekers
Cor de Man, VP Sales & Marketing EMENA, UTi Worldwide
Marten van de Velde, director Strategy & Innovation, Portbase
Kees Pieters, lector ‘Informatie in de haven’, Kenniscentrum RDM
Maurice Jansen, STC-Group (dagvoorzitter)

Zij vertellen hoe ze de wereld van de logistiek zien veranderen met de komst van ‘the Internet of Things’. Is het werkelijk een vernieuwende technologie, die supply chains slimmer, beter en betrouwbaarder gaat maken?

Programma
17.00 - 19.30 uur Presentaties
Aansluitend borrel in café Verhip

Locatie
STC-Group
Lloydstraat 300, Rotterdam
Mullerzaal

Deelname (let op: NIET aanmelden via onderstaande module!)
Deze Masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door Centrum Innovatief Vakmanschap Logistiek. Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht. Je kunt je opgeven door je naam, bedrijfsnaam, e-mail en telefoonnummer te mailen naar: masterclass@stc-nmu.eu. Laat meteen even weten of we op je mogen rekenen bij de borrel.

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?