t/m 23 mei!

Maak je op voor een nieuwe editie van de Mainport Meewerkdagen! Van 19 tot en met 23 mei 2014 bieden we met z’n allen studenten de kans om een dag of dagdeel de haven in te duiken. Om dit mogelijk te maken, hebben wij jouw hulp nodig! Heb jij het helemaal naar je zin bij het bedrijf waar je werkt, of heb je een mooi bedrijf, en wil je deze trots delen? Geef jouw bedrijf of organisatie dan snel op voor de Mainport Meewerkdagen!

De vijf eerdere edities waren een groot succes, waarbij iedere keer zo’n
150 Rotterdamse Hbo en WO studenten een goed en breed beeld kregen van hun carrièrekansen in de Rotterdamse haven. Nu is het moment om opnieuw de uitdaging aan te gaan. Deze bedrijven zijn reeds aangemeld voor de komende editie: Boonk Van Leeuwen, Boskalis, Broekman Group, Buro Rietveld, CMA CGM, Dutch P&I Rotterdam, ECT, EIC, Euronordic Logistics, European Bulk Services, Evergreen Shipping, Liquid Transfer Tech, Loodswezen, Port of Rotterdam, Securitas, Star Container, UASC, Cofely, Vopak en Wilhelmsen Ships Service.

Jongeren enthousiast maken voor werken in de haven is essentieel! Ga de uitdaging aan om hier een steentje aan bij te dragen en meld je snel aan via de website van de MMWD! Uiteraard kan worden aangegeven welke dagen schikken en welke studierichting- en jaar de voorkeur genieten. Meer informatie is op de website te vinden, of neem contact op met:

Alec Amsterdam (voor bedrijven/organisaties)
06-30358265
ikdoemee@mmwd.nl

Nick Visser (voor studenten)
06-11214157
studentdoetmee@mmwd.nl

Mainport Meewerkdagen is een initiatief van de Jong Havenvereniging en wordt ondersteund door HBO in de Haven, Motor van je carrière, Hogeschool Inholland, Hogeschool Rotterdam en STC-Rotterdam Mainport University

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?