Van maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2016 is het weer zo ver, dan vinden de Mainport Meewerkdagen (MMWD) plaats.

Tijdens de MMWD krijgen Rotterdamse studenten HBO en WO de mogelijkheid een dag(deel) mee te draaien binnen een bedrijf of organisatie in de Rotterdamse haven. Na eerdere succesvolle edities, zal ook dit jaar de Rotterdamse haven haar deuren open stellen.

Om successen in de haven te realiseren en te waarborgen is investering in de toekomst belangrijk. En, om studenten een goed beeld te geven van hun carrièrekansen in de Rotterdamse haven is een kijkje in deze 'keuken' natuurlijk wel zo prettig. Bedrijven, organisaties en studenten dagen wij graag uit om deel te nemen. Immers, de student van nu is de collega of werknemer van morgen!

Benieuwd naar MMWD? Bekijk hier een korte impressie of meld je meteen aan via de MMWD website.

Meedoen als bedrijf?
De invulling van de MMWD is simpel; studenten zullen gedurende een dag of dagdeel met een medewerker van een bedrijf of organisatie in de Rotterdamse haven meelopen. Interesse om studenten deze kans te bieden? Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid je als bedrijf hiervoor aan te melden. 

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?