Want we zijn dit jaar 10 jong! Voldoende reden voor een knallend lustrumevent.

JHV-ers: blokkeer zaterdag 16 juni in je agenda.

We trappen de avond af met een openingsborrel en barbecue met buffet bij Stadsbrasserie Rotterdam in De Doelen, waarna het grote feest losbarst. Er zijn geen speciale kledingvoorschriften, maar het is feest dus trek vooral iets feestelijks uit de kast en doe je dansschoenen aan!

Datum en tijd: Zaterdag 16 juni vanaf 19.00 uur
Locatie: Stadsbrasserie Rotterdam, Schouwburgplein 52, 3012 CL Rotterdam

Kom je ook? Meld je dan via de inschrijfmodule hieronder aan of stuur een mailtje naar jong@havenverenigingrotterdam.nl! Wees er snel bij, want vol is vol. Neem je graag een collega of vriend mee? Dat kan! Ook introducés zijn van harte welkom. De kosten voor het lustrumevent zijn 10 euro per persoon, zowel voor leden als introducés. Betaling kan vooraf door dit bedrag over te maken of eventueel contant bij de entree. Op de dag zelf ontvang je bij de ingang van de locatie een polsbandje waarmee je direct toegang krijgt tot het feest. 

De komende weken nemen we je mee terug in de tijd met de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen 10 jaar. Maar ook van jou als JHV-er horen we natuurlijk graag: wat is jou het meest bijgebleven uit 10 jaar Jong Havenvereniging? Was dat bijvoorbeeld een kijkje in de keuken van één van de havengerelateerde bedrijven dat jou inspireerde om hier aan de slag te gaan? Wellicht één van de events waar jij je zakenpartner ontmoette? Of deden onze bestuursleden of partners een uitspraak die jij tot op de dag van vandaag als jouw havenmotto gebruikt? Vertel ons jouw verhaal! Stuur hiervoor een mailtje naar bovenstaand e-mailadres. Natuurlijk vinden we het ook heel leuk als je een tweet of Facebookbericht met hashtag #JHVlustrum010 post. De leukste inzendingen plaatsen we op onze website en social media en gebruiken we tijdens het lustrumfeest. 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door

                  

Ben jij nog geen lid? Schrijf je hier in en profiteer voor slechts €25,00 op jaarbasis direct mee van alle evenementen!

 

 

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?