Nu de laatste versoepelingen zijn aangekondigd kunnen we alsnog onze Varende Borrel organiseren! Op donderdag 9 september gooien we de trossen los van het MLV Castor om het ruime sop weer te gaan verkennen onder het genot van een stevige hap en goede dranken!

Enthousiast geworden? Wij in ieder geval wel! Echter moeten we dit jaar nog wel aan wat regels voldoen willen wij dit evenement organiseren. Vanwege de hoge animo en om het veilig voor iedereen te houden zullen we voor dit evenement werken met het Digitale Corona Certificaat (DCC) in de CoronaCheck app. Vanwege dit hebben we ook besloten om dit jaar een prijs van €10,- aan dit evenement te hangen om no-show te voorkomen. Het is namelijk enorm zonde als we mensen moeten teleurstellen terwijl ze wel mee hadden kunnen gaan!

Hoe gaat het in z'n werk?

Je kunt jezelf vanaf nu inschrijven voor de Varende Borrel via de button die onderaan deze pagina staat. Hier kun je een kaartje aanschaffen voor jezelf en eventueel een introducee. Je moet ingelogd zijn om je kaartje te bestellen!

Heb je een kaartje? Enorm tof! Om het evenement te betreden heb je een Digitaal Corona Certificaat (DCC) nodig in de CoronaCheck app. Er zijn drie manieren waarop je zo'n certificaat kan krijgen:

  • Een negatief testresultaat; plan dan je gratis testafspraak in via Testen voor Toegang,
  • Een vaccinatiebewijs,
  • Een herstelbewijs.

Bij het inschepen controleren wij je kaartje, je QR code in de CoronaCheck app en je legitimatie. Vergeet deze dus niet!

Programma

  • 17:30 uur - Ontvangst aan boord van de Castor (Antoine Platekade / Landverhuizersplein)
  • 18:00 uur - Vaartocht door de Rotterdamse haven
  • 18:30 uur - Dinerbuffet
  • 21:00 uur - Afmeren aan de Antoine Platekade en borrel
  • 22:00 uur - Afsluiting

Locatie

De opstapplaats is aan de Antoine Platekade, vlakbij Hotel New York en de Rijnhavenbrug. Om 18.00 uur gaan de trossen los, dus zorg dat je de boot niet mist!

Inschrijven:

Vanaf nu kan je jezelf inschrijven voor het event! Hiervoor dien je ingelogd te zijn en op de onderstaande button te klikken:


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?