Wij kijken ernaar uit: op 30 september is het weer tijd voor onze jaarlijkse Haven College Tour. Dit jaar mogen wij Jan Valkier, CEO van rederij Anthony Veder verwelkomen!

Over Jan Valkier

Jan Valkier werd als Havenman van het Jaar 2019 verkozen. Tankrederij Anthony Veder, een van Nederlands grootste rederijen, is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare gassen. De rederij speelt een voortrekkersrol in de distributie van LNG.  Zo werd de vloot het afgelopen jaar flink uitgebreid door de toevoeging van een aantal LNG tankers. Ook voorzag Anthony Veder de eerste cruiseschepen van LNG als brandstof, een mijlpaal in de ontwikkeling van een schonere scheepvaart.

Dit jaar: live vanuit de studio

We hebben ervoor gekozen om de Haven College Tour dit jaar vanuit een professionele studio digitaal naar jouw huiskamer te brengen, in verband met de geldende gezondheidsmaatregelen. Je vragen kun je 'live' stellen via een chatfunctie.

Om ervoor te zorgen dat onze digitale bijeenkomst net zo gaaf wordt als een ‘live’ editie, gaan we daar een sublieme show van maken!

Waar gaan we het over hebben?

Ook dit jaar is Marja Walraven onze inspirerende gespreksleider. Zij zal met Jan het gesprek voeren over de recente vlootuitbreiding, manieren om de vervuiling van scheepvaart te verminderen, trainen van bemanning en nog veel meer.

Heb je vragen aan Jan Valkier?

Tijdens de bijeenkomst kun je vragen stellen, maar je kunt ze ook alvast van tevoren stellen aan events@havenverenigingrotterdam.nl.

Datum: 30 september 2020
Tijd: 20.00 – 21.00
Locatie: digitaal

Inschrijving gesloten - heel graag tot ziens bij een volgend evenement!

Beschikbaarheid
Er zijn nog 186 beschikbare plaatsen.


Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?