Als de dagen op zijn langst zijn, vindt hét netwerkevenement in de zomer plaats. Nog even bijpraten voordat de vakanties weer beginnen. Daar moet je bij zijn!

Kantine Walhalla is de benaming voor de oorspronkelijke kantine van het personeel dat in de havenloodsen aan het Deliplein werkte. Geniet van het overweldigende uitzicht op de Maas, de Rijnhaven en de Wilhelminapier (met Hotel New York, Lantaren Venster en het Nieuwe Luxor). Hier ervaart men de befaamde skyline van Rotterdam.

Bij mooi weer BBQ-en we lekker buiten. Maar zitten de weergoden ons niet mee, dan
kunnen we bij de Kantine naar binnen.

Programma
Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom voor het aperitief, terwijl de kooltjes worden voorbereid en op hun gemak kunnen voorgloeien. Rond de klok van 18.30 gaat het vlees er op en is het buffet geopend! De bar sluit rond 20.30 uur (wel voor eigen rekening mogelijk) en om 21.30 uur is het programma ten einde. 

Aanmelden
De kosten voor het eten én de drank is 15 euro per persoon (voor zowel lid als introducé). Bedrijfsleden kunnen met maximaal 2 personen gratis deelnemen.
Op de dag zelf wordt aan een ieder die is aangemeld een polsbandje uitgereikt. Wie niet op de lijst staat, kan dan ook niet mee eten en drinken.

Locatie
Kantine Walhalla, Veerlaan 11
3072 AN Rotterdam / Katendrecht

Voor alle routes (auto, bus, watertaxi etc) zie deze pagina.
Parkeren op Katendrecht is NIET MEER gratis.

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?