INSCHRIJVING GESLOTEN IVM MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

Biertje, BBQ en buiten bijbeppen bij Kantine Walhalla. Spreek af met bekenden, én doe weer eens nieuwe havencontacten op. Don't miss the party! 

Let op! een week later dan in het jaaroverzicht stond (vanwege het Rotterdams Havenevenement op 23 juni). 

Kantine Walhalla is de benaming voor de oorspronkelijke kantine van het personeel dat in de havenloodsen aan het Deliplein werkte. Bijna alles is nog in tact en dat geeft deze prachtige lichte zaal een unieke en authentieke uitstraling. De vele ramen bieden een overweldigend uitzicht op de Maas, de Rijnhaven en de Wilhelminapier (met Hotel New York, Lantaren Venster en het Nieuwe Luxor). Hier ervaart men de befaamde skyline van Rotterdam.

Bij mooi weer BBQ-en we lekker buiten. Maar zitten de weergoden ons niet mee, dan
kunnen we bij de Kantine naar binnen.

Programma
Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom voor het aperitief, terwijl de kooltjes worden voorbereid en op hun gemak kunnen voorgloeien. Rond de klok van 18.30 gaat het vlees er op en is het buffet geopend!

Aanmelden
De kosten voor het eten én de drank is 15 euro per persoon (voor zowel lid als introducé). Bedrijfsleden kunnen met maximaal 2 personen gratis deelnemen, de derde (vierde, vijfde) kost dan ook 15 euro. 

Helaas is inschrijven niet meer mogelijk omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Overigens wordt op de dag zelf aan iedere naam op de lijst een polsbandje uitgereikt. Wie niet op de lijst staat, kan dan ook niet mee eten en drinken. 

Locatie
Kantine Walhalla, Veerlaan 11
3072 AN Rotterdam / Katendrecht

Voor alle routes (auto, bus, watertaxi etc) zie deze pagina en scroll hélemaal naar beneden voor de mogelijkheden. Parkeren op Katendrecht is NIET MEER gratis.

 

Graag tot ziens op 29 juni!

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?