Ga mee met onze Antwerpse Havenvrienden 'op de koffie' bij CWT Commodoties!

Bijpraten met onze Antwerpse Havenvrienden en de inside-story krijgen achter de grootste koffie- en cacaohaven ter wereld.

Dat kan allemaal op 11 mei aanstaande. Dan is eindelijk, na de Corona-pandemie, de langverwachte jaarlijkse ontmoeting met onze Antwerpse vrienden van de Braboclub! Exclusief voor onze werkende leden, bedrijfsleden en Jong-leden. We brengen samen met de collega’s van de Antwerpse Braboclub een bezoek aan CWT Commodities Antwerp. Daarna alle kans om bij te praten onder een heerlijk en gezellig diner.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 mei; plaatsen zijn beperkt! 

Houd er rekening mee dat het aantal deelnemers gelimiteerd is tot 25 leden. We hanteren het principe ‘first come, first serve’ en leggen op die basis een wachtlijst aan voor eventueel open gekomen plaatsen.

Eigen bijdrage voor dit event: € 47,50 pp
Start programma in Antwerpen: 15:00 uur

Rijd je mee met de bus? Geef dit dan aan bij je aanmelding! Bij voldoende animo vertrekt de bus om 13:00 vanaf Rotterdam Centraal Station.

Liever met eigen vervoer en heb je nog een plekje over voor andere havenvrienden? Dat horen we graag, vermeld dit bij je aanmelding!

Programma donderdag 11 mei 2023

14:45    Verzamelen parkeerplaats CWT Commodities - Kruisweg - Haven 650 - 2040 Antwerpen

15:00    Ontvangst CWT - Introductie & bezoek magazijnen in kleine groepen

17:00    Vertrek naar "Gaarkeuken 110" - Vosseschijnstraat 21 - 2030 Antwerpen

17:30    Drinks & food in “Gaarkeuken 110” -

20:30    Einde programma

Over CWT Commodities

CWT Commodities (Antwerp) NV is een globale speler op het gebied van opslag in ruwe grondstoffen zoals koffie en cacao. Met locaties in Europa, Afrika, Midden Oosten en Azië werkt CWT samen met leidinggevende producenten en internationale handelaars in deze sector.

CWT biedt logistieke diensten gaande van goederentransporten van A naar B tot volledige op maat gemaakte, geïntegreerde ‘supply chain’ oplossingen. Hierbij bieden zij aanvullende gespecialiseerde diensten aan met verdere toegevoegde waarde zoals opslag voor de commodity beurs (THE ICE) van New York en London, herverpakken, wereldwijde expeditie, volledige douaneafwikkeling e.d.

Locatie
CWT Commodities Antwerp
Haven 650
Antwerpen

Kaart wordt geladen...


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?