Wie gaan er dit jaar strijden om de titel Jong Haventalent 2013, om zich daarna een jaar als ambassadeur voor jongeren in de haven in te zetten? We gaan het zien op 25 april tijdens de grote finale. Wees erbij en stem op jouw favoriet!


Maar eerst: alle talenten verzamelen! Opgeven kan tot 7 april...
We zoeken naar mensen die grenzen willen en durven verleggen. Talenten die het verschil kunnen maken voor de Rotterdamse haven. Innovatieve denkers of doeners tussen de 20 en 30 jaar. Titels, CV, diploma’s en gelikte verhalen geven niet de doorslag. Durf en kan je een jaar lang als ambassadeur van de haven optreden? Waarbij je contacten met toppers uit bestuur- en bedrijfsleven in en om de haven goed kunt gebruiken?

Ben of ken jij het Jong Haventalent 2013?
Twijfel dan niet en zet snel de eerste stap: meld jezelf of een ander vóór 7 april aan via Facebook, Twitter of e-mail. Daarna wordt er contact opgenomen met het talent en volgt een voorgesprek. Wie weet sta jij dan op 25 april met twee andere finalisten op het podium!
De finale van 2013 vindt plaats in het gebouw van de STC-Group aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam. Daar kiest (vanaf 19.30 uur) de haven het nieuwe Jong Haventalent.

Vriend worden van Jong Haventalent?
Dit project drijft op de haven. Word vriend van Jong Haventalent! Samen maken we van deze en komende edities een groot succes! Meer weten? Neem contact op met de organisatie via info@jonghaventalent.nl

Jong Haventalent is een initiatief van Jong Havenvereniging en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors en partners:

   
     
     
     

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?