Vroeg uit de veren voor boeiende inhoud, een smakelijk ontbijt en een mooie netwerkgelegenheid. Woensdag 25 maart zijn we te gast bij de Rotterdam School of Management om Ivo Arnold als onze gastspreker aan te kondigen.

Speciaal voor onze bedrijfsleden organiseren we dit jaar een aantal zakelijke bijeenkomsten waar we aan de hand van actuele thema’s met opinieleiders over in debat gaan. De huidige energie prijzen en de effecten van de Euro/Dollar en overig wisselkoersen maken dat we op meerdere fronten van bijzondere uitdagingen kunnen spreken in het internationaal
zakenverkeer en de Rotterdamse haven in het bijzonder. 

Wij zijn verheugd dat Prof. Dr. Ivo Arnold, Professor of Economics op Nyenrode Business Universiteit en Program Director op de Erasmus School of Economics bereid is om zijn visie op deze ontwikkelingen met ons te delen. ï»¿

Namens het Havenbedrijf Rotterdam zal Bas Hennissen, vice president Industry and Bulk Business ook zijn reactie op de economische uitdagingen en kansen geven. 

Wij stellen het zeer op prijs als u in grote getale deze ochtend het ontbijt en het debat met ons wil delen. U bent zeer welkom vanaf 07.30 uur om tegen 08.15 uur met elkaar naar beide sprekers te luisteren. 

Programma
7.30 uur   Inloop met koffie en ontbijt
8.15 uur   Inleiding door Prof. Dr. Ivo Arnold,
8.40 uur   Bas Hennissen reageert namens het Havenbedrijf Rotterdam,
                 inclusief plenaire discussie
9.30 uur   Afronding 

Locatie
Erasmus Paviljoen, de kubus op de Campus Woudestein, Rotterdam
Verdere gegevens omtrent zaal en parkeren ontvangt u een week voor aanvang. 

Aanmelden
Bedrijfsleden kunnen met 3 personen gratis deelnemen aan het Havenontbijt van de Havenvereniging Rotterdam. Graag álle 3 de namen van de deelnemers - en het bedrijf - invullen. Zo wordt duidelijk of degene die als bedrijfslid genoteerd staat, er ook bij is, of dat er alleen gasten danwel collega's komen.

Graag inloggen en dan aanmelden via de agenda
Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail. Ook wanneer uw organisatie nog geen bedrijfslid is, maar wel interesse daarin zou hebben, is dit een mooie gelegenheid om eens met onze havenfanclub kennis te maken.


Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?