VOLGEBOEKT!

Je rijdt wel eens door de haven en ruikt dan 'iets' wat je niet thuis kunt brengen. Soms is het lekker, een beetje vanille-achtig waardoor je trek krijgt in een chocoladebroodje. Of het is een onprettige geur. Dan wil je weten wat het is. En dat willen de diverse instanties ook. 

Havenbedrijf Rotterdam, DCMR Milieudienst Rijnmond, Veiligheidsregio Zuid-Holland en de gemeente Rotterdam vinden het belangrijk dat onze haven en leefomgeving gezond, veilig en aantrekkelijk is. Daarom staan in de Rotterdamse haven 100 elektronische neuzen langs de noord- en zuidoever van de Maas. De neuzen (e-noses) helpen gevaarlijke gassen en hinderlijke geuren op te sporen. Zo kunnen bedrijven, gemeenten en milieudienst hierop inspelen vóórdat iemand er last van heeft. 

Deze unieke samenwerking met bedrijven, gemeenten en bewoners heet dan ook "We-nose". Het netwerk moet groeien naar 300 stuks in 2016. 

De projectmanager We-nose van het Havenbedrijf Rotterdam laat u in een uur tijd alle kanten van het verhaal zien. En er is natuurlijk ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

Programma
14.30 ontvangst in het WPC aan de Wilhelminakade 909. 
15.00 presentatie over de werking en het netwerk door Mariëlle van Dijk
          Zij is projectenmanager Duurzame Ontwikkeling bij het Havenbedrijf Rotterdam
16.00 gelegenheid tot het stellen van vragen
16.15 borrel
17.00 einde programma 

Aanmelden
Deze presentatie is voor alle leden: jong, werkend, gepensioneerd en bedrijfslid.
Vergeet niet uw ID in te vullen bij inschrijving en op de dag zelf mee te nemen.
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Locatie
Er wordt geen bus geregeld, u kunt op eigen gelegenheid naar de Wilhelminapier komen. Download hier de routebeschrijving. Parkeren - voor eigen rekening - kan buiten op het Wilhelminaplein of in de parkeergarage van het World Port Center, Wilhelminakade 909, Rotterdam.  

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?