Dit is ons traditionele eindejaarsevenement!

Het heeft altijd iets speciaals, de Dag van de Haven. Het gaat niet om de happen en dranken, maar om dat gezamenlijke gevoel ‘de haven is te gek’.

Jarenlang werden op 30 december de havencijfers gepresenteerd. Echter, na de afgelopen twee jaar bleek die datum steeds lastiger te hanteren. Bovendien moeten de agenda's van de burgemeester en de directeur van het Havenbedrijf Rotterdam óók gelijk lopen. Daarom nu dus de 2e donderdag van december. Locatie is wederom het Nieuwe Luxor.

Niet meer de traditionele jaarcijfers, want op donderdag 10 december is het jaar zeker nog niet afgesloten. Maar wél een boeiend betoog door de CEO van het Havenbedrijf Rotterdam: Allard Castelein. Wat is zijn toekomstvisie op het grote geheel van logistiek en industrie? Hoe veel slimmer, efficiënter, dieper of duurzamer kun je gaan? 

En wat ziet onze burgervader Ahmed Aboutaleb gebeuren in zijn stad, die zelfs op de 5e plaats staat van de beste steden ter wereld die je moet bezoeken, volgens Lonely Planet.

Haven en stad - ze hebben elkaar nodig. Ook al ligt de bedrijvigheid ver uit elkaar. Bent u ook benieuwd naar de toekomst van onze haven? Kom dan donderdag 10 december naar het Nieuwe Luxor! 

Vergeet niet om de uitnodiging mee te nemen die dient als toegangsbewijs!

Programma
14.30 uur Deuren open
15.00 uur Start officiële programma
16.30 uur Aansluitend receptie
18.00 uur Einde programma

 

Aanmelden kan dus alleen via de antwoordkaart en niet via de website!

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?