Artihove is gespecialiseerd in het vervaardigen van creatieve en kunstzinnige geschenken in verschillende materialen, ontworpen vanuit een gedachte of gevoel. En tentoongesteld op een bijzondere locatie in het Bergse Bos. 

In 1989 werd het kunstcentrum 'Artihove' geopend; een complex waarin kunstenaars in diverse ateliers werkzaam waren. Zij ontwikkelden vanaf die tijd en tot op heden kunstwerken voor grote gerenommeerde bedrijven en instellingen. Twintig jaar later startte men ook met het ontwikkelen van sculpturen van kunststof. Vijf jaar gelden heeft Artihove samen met de TU Delft het eerste milieuvriendelijke sculptuur ontwikkeld.

Kom voor een middag dwalen, binnen en buiten, tussen kleine en grote beelden, van brons en steen tot kunststof en glas.

Programma
Aanvang: 15.00 uur met koffie/thee en wat lekkers
Presentatie Artihove door kunstenares en creatief directeur Corry Ammerlaan
15.30 uur Rondleiding inclusief bezoek landgoed (weersafhankelijk )
17.00 uur Afsluiting met drankje en hapje
17.30 uur einde

Locatie
Artihove 
Hoeksekade 162, 2661 JL Bergschenhoek

LET OP! Artihove is heel erg moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken. We adviseren u met eigen vervoer te komen. Of met iemand samen te rijden. Dat kunt u aangeven bij de inschrijving.

Aanmelden
Aan dit bezoek zijn geen kosten verbonden, maar er is dan ook geen vervoer door de Havenvereniging geregeld. Gelieve in te loggen en daarna in te schrijven via deze pagina. U kunt met eigen auto 

Locatie
Scheepvaart en Transport College
Lloydstraat 300
Rotterdam Kaart niet beschikbaar


Nog geen lid?

Nog geen lid van de (Jong) Havenverening Rotterdam maar wil je graag eens kennismaken?