Activiteiten

Ieder jaar wordt er weer met zorg een afwisselend en boeiend programma samengesteld. Door het bestuur worden jaarlijks een reeks aan activiteiten zoals bijeenkomsten, lezingen en excursies toegespitst op de actualiteit en diverse doelgroepen binnen onze mainport. Vanuit de doelstelling van onze vereniging krijgen deze activiteiten elk een unieke invulling en voorzien zij in de groeiende behoefte aan netwerken, kennisoverdracht en werkbezoeken.

Onze vereniging kent diverse doelgroepen met op maat ingerichte programma’s en activiteiten. Het kan daarom voorkomen dat specifieke onderdelen niet voor alle leden toegankelijk zijn.

Wij zien u graag op één van de bijeenkomsten.
Alle activiteiten waarvoor u zich kunt inschrijven vindt u onder Agenda.
Om in aan te melden moet u dan wel eerst inloggen.

U kunt hier het programma voor 2018 downloaden. Maar let op, er komen wel eens extra excursies spontaan voorbij. Als lid ontvangt u daar vanzelf de uitnodiging voor als die ook voor u bestemd is.