Ieder jaar wordt er weer met zorg een afwisselend en boeiend programma
samengesteld. Door het bestuur worden jaarlijks een reeks aan activiteiten zoals bijeenkomsten, lezingen en excursies toegespitst op de actualiteit en diverse doelgroepen binnen onze mainport. Vanuit de doelstelling van onze vereniging krijgen deze activiteiten elk een unieke invulling en voorzien zij in de groeiende behoefte aan netwerken, kennisoverdracht en werkbezoeken.

Onze vereniging kent diverse doelgroepen met op maat ingerichte programma’s en activiteiten. Het kan daarom voorkomen dat specifieke onderdelen niet voor alle leden toegankelijk zijn.

Wij zien je graag op één van de bijeenkomsten.
Alle activiteiten waar je je voor in kunt schrijven vindje onder Agenda.
Om aan te melden moet je dan wel eerst inloggen

Vol trots presenteren wij hierbij het jaarprogramma voor 2019!

Maar let op, er komen wel eens extra excursies spontaan voorbij. Als lid ontvangt u daar vanzelf de uitnodiging voor als die ook voor u bestemd is.