21 november 2018
Vacature penningmeester
Er is een vacature binnen het bestuur van de Havenvereniging Rotterdam. Wij zoeken een lid met veel ervaring in financiën. Breng jij wat sjeu in deze zakelijke kant van het verenigingsleven? Lees hier het profiel.
Vacature penningmeester
6 november 2018
Op z'n Aaantwerps: Monsanto en Lillo
Samen met de leden van de Braboclub beleefden we weer een mooie middag in avond in de haven van Antwerpen. Lees hier het verslag. Foto's op de hompepage in het album.
Op z'n Aaantwerps: Monsanto en Lillo
25 juni 2018
Quick Port Scan 2018 terugblik
De Rotterdamse haven in vogelvucht. Met 14 boeiende sprekers en een bont gezelschap aan deelnemers. Deze editie was óók weer een succes. Ben jij er volgend jaar bij? Houd 10 april 2019 alvast vrij in de agenda!
Quick Port Scan 2018 terugblik
18 juni 2018
AVG en de Havenvereniging Rotterdam
Ook wij hebben onlangs de privacyverklaring van de vereniging aangepast, omdat op 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is geworden. Lees hier de hele verklaring.
1 2 3 4 ... 22