17 december 2017
Terugblik Dag van de Haven
Honderden gasten, dé jaarfilm van het Havenbedrijf, de Zuid-Hollandse commissaris van de Koning, het Jong Haventalent, de CEO van het Havenbedrijf en het afscheid van de voorzitter van de RvC. Kortom, het was weer een gezellig feestje!
Terugblik Dag van de Haven
7 december 2017
Dave's Wintervariete
De eerste sneeuwvlokken, sneeuwkristallen, lampjes, versieren van de kerstboom, in combinatie met magie en warmte in de Spiegeltent. Uw gastheer, Dave van der Wal heet u van harte welkom.
Dave's Wintervariete
12 november 2017
LyondellBasell @ Moerdijk
Deze keer op bezoek in een andere zeehaven: Moerdijk. Met een blik achter de hekken van chemiebedrijf LyondellBasell en vanaf het water tijdens de vaartocht! Gezellig met collegavereniging de Braboclub uit Antwerpen.
LyondellBasell @ Moerdijk
1 november 2017
Vertel hoe mooi de haven is!
En hoe belangrijk. Het EIC (Educatief Informatie Centrum zoekt havengidsen om jongeren van 9 - 11 jaar maritiem te coachen. Heb jij tijd over naast je werk, of na je pensionering? En leer je jongeren graag hoe de haven werkt? Lees dan verder!
Vertel hoe mooi de haven is!
1 2 3 4 ... 20