Vacature secretaris

De Havenvereniging Rotterdam zoekt een enthousiaste secretaris die op vrijwillige basis een belangrijke rol zal vervullen binnen het bestuur van de vereniging. Heb jij een hart voor de haven en ben je een aanpakker? Kom dan het bestuur van de Havenvereniging versterken.

Download hier de vacature, of lees verder.

Taken & verantwoordelijkheden
• Als secretaris ben je het aanspreekpunt van de vereniging en behoud jij het overzicht voor het bestuur.
• Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer, verslaglegging en het ledenbeheer samen met de penningmeester en het algemene secretariaat van Havenvereniging Rotterdam.
• Besluiten worden genomen in de bestuursvergadering. In deze functie ben je onderdeel van het bestuur van de vereniging die iedere 6 a 7 weken bijeenkomst.
• Je ondersteunt de door de vereniging ingehuurde externe communicatie / event manager bij het maken van content ten behoeve van de website.
• Verrichten van eventwerkzaamheden, zoals het maken van draaiboeken en ondersteunen van de activiteitencommissie.
• Ga ervan uit dat je tijdbesteding voor deze functie gemiddeld 3 uur per week is. De functie levert je een waardevol en gezellig havennetwerk op.

Wie zoeken wij
• Je bent enthousiast, weet van aanpakken en gaat graag accuraat te werk.
• Daarnaast vind je het leuk om mensen met elkaar te verbinden en beschik je al in meer of mindere mate over een havennetwerk.
• Je hebt affiniteit met IT-systemen
• Je beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid.
• Het lijkt je leuk om met het bestuur de koers van de vereniging te bepalen
• Je voelt je verantwoordelijk voor het neerzetten van mooie bijeenkomsten voor onze leden en zorgt ook voor de nodige ondersteuning hierin.

Wie zijn wij?
Een aantal prominenten uit het havenbedrijfsleven richtten in 1939 de Havenvereniging Rotterdam op. De destijds geformuleerde doelstelling om “problemen van de haven te bestuderen en kennis van de haven te bevorderen” is nog steeds leidend in het beleid van de vereniging. Nu, 80 jaar later, zijn er samen met Jong Havenvereniging, circa 1.700 actieve leden. Hun actieve deelname aan het brede scala aan activiteiten, lezingen, seminars, bedrijfsbezoeken en de jaarlijkse Dag van de Haven tonen dat de Havenvereniging springlevend en actueel is. Meer informatie: https://www.havenverenigingrotterdam.nl/

Maak jij je sterk voor het grootste havennetwerk?
De functie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie, neem contact op met de huidige secretaris Robert Tieman, e-mail: info@havenverenigingrotterdam.nl, tel: 0611 – 69 67 56. Stuur voor 1 juni 2019 je CV met motivatie.

« Naar overzicht