Terugblik Dag van de Haven

Ruim 600 gasten, dé jaarfilm van het Havenbedrijf, de Zuid-Hollandse commissaris van de Koning, het Jong Haventalent, de CEO van het Havenbedrijf en het afscheid van de voorzitter van de RvC. Kortom, het was weer een gezellig feestje!

Voorzitter van de Havenvereniging Rotterdam, Ronald Schinagl, ontving de commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland: Jaap Smit

 

 

Allard Castelein, CEO van het Havenbedrijf Rotterdam, liet ons in sneltreinvaart de belangrijkste ondewerpen zien, naast de groeicijfers en en enkele daling, maar vooral de ontwikkelingen ten aanzien van de energiestransitie en op het gebied van data. 

Afscheid werd er genomen met een prachtige onderscheiding - het Groot Anker van de haven van Rotterdam - van de voorzitter van de Raad van Commissarissen, Rutger van Slobbe. Deze hoogste onderscheiding wordt slechts éénmaal per jaar toegekend aan iemand die een zeer onderscheidende bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de haven. Het Groot Anker is een plastiek van de kunstenaar Eric Claus.

Jong Haventalent Renee Naaktgeboren tijdens een flitsinterview door de voorzitter van Jong Havenvereniging, Lisette van der Pijl, liet ons zien dat we er alles aan moeten doen worden om jongeren enthousiast te maken voor de haven. Omdat het hard werken is, maar er ook veel gelachen wordt!

Uiteraard ook het jaaroverzicht 2017 in beeld met de film die u hier kunt bekijken!
En het hele fotoboek staat op de homepage

Voorzitter Ronald Schinagl met oud-voorzitter Peter Goedvolk.

« Naar overzicht