Heijpapaplaat 2024

Hey kinderen (klein én groot)… wil jij jouw vader voor Vaderdag verrassen met een bezoek aan Rotterdam Heijplaat middenin de haven?
Bestel dan nu kaartjes voor Heijpapaplaat 2024 en beleef op zaterdag 29 juni een onvergetelijke dag!

Wat ga je zien?
We verzamelen bij Franklin Offshore. Na een ontvangst met koffie, thee, limonade en wat lekkers, krijg je een rondleiding bij zowel Franklin Offshore als Broekman Logistics. Tijdens de wandeling naar Broekman Logistics vertelt een havengids alles over de geschiedenis van Rotterdam Heijplaat en De Rotterdamsche Droogdok Maatschappij NV (RDM). Ook is de snackcar als afsluiter bij de kaartjes inbegrepen.

Over Franklin Offshore
“Bij Franklin Offshore Europe B.V. maken we supersterke kabels, kettingen en accessoires die worden gebruikt voor enorme schepen, windmolens op zee en grote constructies. Het wordt een dag vol leuke en leerzame activiteiten, speciaal georganiseerd voor Vaderdag!”

Over Broekman Logistics
“Bij Broekman Logistics hebben we een Heavy Lift Centre, waar we wel tot 700 ton kunnen hijsen met een bovenloopkraan – dat is ongeveer zo zwaar als 140 olifanten!” 

Aan de kade van beide bedrijven komen grote schepen, die zich daar voorbereiden voor nieuwe projecten op zee.

Geniet samen met je vader van deze bijzondere dag vol ontdekkingen en avontuur!

Kosten
Kinderen                : € 3,50
Volwassenen         : € 7,50

Datum en tijden
Zaterdag 29 juni
09:30 uur verzamelen
12:15 uur afsluiting met snacks
13:00 uur einde programma

Deelname is inclusief drankjes, snacks en een leuke verrassing.

Heijpapaplaat 2024 wordt georganiseerd door Franklin Offshore, Broekman Logistics, en is een initiatief van Havenvereniging Rotterdam, Wereldhavendagen en EIC.