Eerdere activiteiten

8 november 2018
Mini-cruise naar Leeds, Engeland
De mini-cruise, georganiseerd door het EIC voor gidsen en leden van de Havenvereniging, is altijd weer een gezellige happening. Deze keer van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 november!
Mini-cruise naar Leeds, Engeland
10 oktober 2018
Bayer/Monsanto Antwerpen en Lillo
Monsanto maak als chemiebedrijf producten voor de agricultuur, autosector en veiligheidsglas-industrie. Samen met de Antwerpse collega's van de Braboclub combineren we het industriƫle met het culturele!
Bayer/Monsanto Antwerpen en Lillo
3 oktober 2018
College Tour met Lee Towers
Interview en optreden met de havenambassadeur van Rotterdam ... LEE TOWERS! Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! En neem gerust nog iemand mee naar dit kostenloze spektakel.
College Tour met Lee Towers
26 september 2018
Heavy lift Franklin Offshore
Liften, hijsen, takelen ... Na de zware jongens op de Noordoever, nemen we nu een kijkje aan de zuidkant bij Franklin Offshore op het RDM-terrein.
Heavy lift Franklin Offshore
1 ... 3 4 5 ... 29