Eerdere activiteiten

11 december 2018
Veiligheids-ontbijt op Heijplaat
ISPS, AVG, Wpbr ... de haven is gebaat bij veiligheid. Fysiek op het water. Maar ook digitaal is er veel gaande. Laat je bijpraten tijdens de ontbijtsessie bij STC op de Heijplaat.
Veiligheids-ontbijt op Heijplaat
8 december 2018
Kerstmarkt in Keulen
Het EIC organiseert jaarlijks een bezoek aan een leuke kerstmarkt. Dit jaar staat de Keulse variant op de agenda. Schrijft deze datum alvast op!
Kerstmarkt in Keulen
8 november 2018
Mini-cruise naar Leeds, Engeland
De mini-cruise, georganiseerd door het EIC voor gidsen en leden van de Havenvereniging, is altijd weer een gezellige happening. Deze keer van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 november!
Mini-cruise naar Leeds, Engeland
10 oktober 2018
Bayer/Monsanto Antwerpen en Lillo
Monsanto maak als chemiebedrijf producten voor de agricultuur, autosector en veiligheidsglas-industrie. Samen met de Antwerpse collega's van de Braboclub combineren we het industriƫle met het culturele!
Bayer/Monsanto Antwerpen en Lillo
1 2 3 4 ... 26