Eerdere activiteiten

17 mei 2018
Gezocht: nieuwe havenfans!
Tijdens de Rotterdam Port Intro nemen studenten een kijkje in de keuken van de Rotterdamse haven. Want er valt een hoop werk te doen daar. Niet alleen op de kades, maar óók op het gebied van IT, marketing, transport en business development.
Gezocht: nieuwe havenfans!
24 april 2018
ENGIE over de Energietransitie
Hoe zou de centrale kunnen passen in het veranderende energielandschap? En hoe ga je van kolen naar flexibele energiesesrvices op bio reststromen. Tijdens het bedrijfsbezoek aan Engie op de Maasvlakte gaan we de discussie aan!
ENGIE over de Energietransitie
9 april 2018
ALV met Pieter van Oord
De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt altijd opgeluisterd door de Havenman van het Jaar. Dit jaar Pieter van Oord. Van dat mooie baggerbedrijf, onder aan de Van Brienenoordbrug.
ALV met Pieter van Oord
21 februari 2018
Schmikkelen bij Schmidt Zeevis
HELAAS VOLGEBOEKT!
Na een geslaagd bezoek achter de schermen in 2017, organiseren we het bezoek aan het imposante 'schip' van Schmidt Zeevis nu voor de werkende en bedrijfsleden. Komt dat zien!
Schmikkelen bij Schmidt Zeevis
1 2 3 4 ... 23