Eerdere activiteiten

20 juni 2019
80e verjaardagsfeest Havenvereniging
In 2019 bestaat de Havenvereniging Rotterdam alweer 80 jaar. Dit lustrum gaan we groots vieren op het ss Rotterdam. Met historie, kennis en een heleboel lol. Hiep hiep hoera! Schrijf je snel in.
80e verjaardagsfeest Havenvereniging
22 mei 2019
Quick Port Scan
Een unieke introductiedag bestemd voor managers en directieleden die actief zijn in het regionale (haven) bedrijfsleven of bij overheidsdiensten en onderwijsinstellingen. ´╗┐Over industrie, logistiek en maritieme dienstverleners, Douane en Havenbedrijf.
Quick Port Scan
8 mei 2019
Op de brug met Alphatron
Binnenvaart, zeevarend of superyacht ... de brug op zo'n schip bevat vaak apparatuur van Alphatron, gelegen onder aan de Van Brienenoordbrug. We gaan er een kijkje binnen nemen ...
Op de brug met Alphatron
8 april 2019
ALV met Havenman van het Jaar
De jaarlijkse algemene ledenvergadering dit jaar op een andere locatie (Kantine Walhalla) en een nieuwe Havenman ter afsluiting. Ben jij er ook bij?
ALV met Havenman van het Jaar
1 2 3 4 ... 29