80e verjaardagsfeest Havenvereniging

20 juni 2019

Welkom op onze 80e verjaardag!

Een feestelijk, informatief, verrassend, smakelijk en vooral erg gezellig feest in een bijzondere ambiance. We begeven ons op het ss Rotterdam. Houd die lange zomeravond van donderdag 20 juni vrij de agenda!

17.30 uur ligt de loopplank uit voor de borrel
18.15 uur Officiële opening door de voorzitter: Ronald Schinagl
19.15 uur Walking dinner met historische beelden en terugblik op de havenbaronnen
                van weleer en toekomstige visies door vooraanstaande sprekers
20.45 uur Dessert, koffie en thee
21.15 uur Dansvloer is geopend
23.30 uur Einde programma

Aanmelden
Reserveren voor de snelle jongens is nu mogelijk! Want met de vroegboekkorting betaal je als lid slechts €35,- voor een fantastische avond vol entertainment. Je partner (collega, vriend of vriendin) meenemen mag ook voor € 50,- per persoon. Deze prijzen gelden ook voor bedrijfsleden.

Wie snél inschrijft - vóór 15 april - ontvangt de vroegboekkorting en is er, mits je het direct bij je aanmelding aangeeft, een parkeerkaart beschikbaar voor € 15,- (op=op)

Ship ahoy!
Tot ziens bij ons 80e verjaardagsfeest op donderdag 20 juni 2019!

Fotografie en videoregistratie
Bij het inschrijven voor ons lustrumfeest ga jij er automatisch mee akkoord dat er foto’s van jou gemaakt kunnen worden. De foto’s kunnen worden gebruikt voor verschillende (sociale)media uitingen en op de website.
Wanneer je niet wilt dat een foto waar jij op staat, wordt gepubliceerd in deze media, stuur dan een mail naar info@havenverenigingrotterdam.nl en geef aan op welke foto het gaat. Wij zullen deze dan verwijderen.

Om in te schrijven voor dit event dient u ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen.

Heeft uw werkgever een bedrijfslidmaatschap, maar heeft u nog geen persoonlijk account? Meld u dan via dit registratieformulier aan om u in te schrijven.

« Naar overzicht