80e verjaardagsfeest Havenvereniging

20 juni 2019

De Lustrumcommissie is al maanden druk bezig met het grooste Havenvereniging-ledenfeest in het jaar dat deze club 80 wordt. Het wordt feestelijk, informatief en vooral smakelijk en erg gezellig en vindt plaats op het ss Rotterdam. De uitnodiging volgt te zijner tijd. Maar reserveer deze donderdag 20 juni alvast in de aagenda!

Reserveren voor de snelle jongens kan natuurlijk ook. Met de vroegboekkorting betaal je als lid 35 euro voor een fantastische avond vol entertainment. Je partner (collega, vriend of vriendin) meenemen mag ook voor 50 euro per persoon.

Voor de snelle inschrijvers is er, als dat je nu meteen aangeeft bij je aanmelding, een parkeerkaart beschikbaar voor € 15,-.

Ship ahoy! Tot ziens bij ons 80e verjaardagsfeest op donderdag 20 juni 2019!

Om in te schrijven voor dit event dient u ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen.

Heeft uw werkgever een bedrijfslidmaatschap, maar heeft u nog geen persoonlijk account? Meld u dan via dit registratieformulier aan om u in te schrijven.

« Naar overzicht